Optredens

Muziekseizoen 2022
in De Vermaning

Vrij entree met vrijwillige bijdrage.
Geen kaartverkoop, geen reservering. Vol is vol.
Er is een 'collectezak' voor vrijwillige bijdrage.

18.12.22 ][ Zalige Snert Kerst ][ 15.30 uur

Op zondag 18 december komt Jessica van Noord naar de Hoornder Vermaning.

Uh… Jessica wie? Kennen we die? Jazeker, van Broadway en Klif 12 waar ze meerdere keren heeft opgetreden als duo met Joop Visser.

Dit keer komt Jessica alleen met haar gitaar om samen met het publiek de leukste en mooiste kerstliedjes te zingen. Haar doel is dat de mensen blijer de deur uitgaan dan ze erin kwamen. Dat moet lukken in de bijzondere ambiance van De Vermaning in kerstsfeer met vrolijke samenzang, speciale kersthapjes en rijk-gevulde snert van Sabien Staal (ook in vega-variant). Noem het gerust een complete maaltijd.

Komt allen tezamen en laat u verwennen op deze Zalige Snert Kerst!  

Het begint om 15.30 uur in De Vermaning, Diek 11a, Den Hoorn en kost 20 euro per persoon. Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien vega, graag vermelden)

30.10.22 ][ Koortje Oosterend & Huisvlijt]

Het Koortje zingt liederen uit de middeleeuwen tot hedendaags repertoire: madrigalen, pop, romantisch en eigentijds, vaak op een eigenzinnige manier opnieuw gearrangeerd door dirigent Rob Hodzelmans.
De grote variatie schept een sfeer van rust en bezinning, maar ook van opwinding en emotie. Kortom, een repertoire voor fijnproevers.


Huisvlijt, zang-gitaarduo bestaande uit Jerom Timmer en Rob Sier, brengt zelfgeschreven liedjes, een mix van folk en country & western.

© Vermaning. Alle rechten voorbehouden. Websitebouwer Heleen Vink.